Rolluiken

Image

Rolluiken: een rolluik op maat

Bij Rodrigus weten we hoe belangrijk veiligheid en privacy voor u zijn. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in rolluiken op maat. Die fungeren als stevig pantser: niet enkel om ongewenste bezoekers te weren, maar ook om licht, geluid en extreme temperaturen buiten te houden. Isolerende rolluiken houden het in de zomer immers lekker koel binnen en zorgen dat de grootste kou buiten blijft in de winter. Dat kan u alvast heel wat energie besparen. Dankzij de anti-optilbeveiliging schieten de lamellen ‘op slot’ wanneer men het rolluik probeert op te heffen.

Duurzaam gebruiksgemak

De rolluiken van Rodrigus zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Doordat de lamellen onderling verbonden zijn, kunnen ze niet vastlopen of van elkaar schuiven. Bovendien zijn ze ongevoelig voor stof en vocht, waardoor ze jarenlang meegaan. U bedient ze eenvoudig met de hand, al verhoogt een elektrische bediening natuurlijk het comfort: met een druk op de knop van de wandschakelaar of afstandsbediening openen en sluiten de rolluiken automatisch. Met een tijdsklok gaat het ook wanneer u zelf niet thuis bent.

Veiligheid in stijl

De stevige, dikke lamellen van een rolluik scoren hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Bij Rodrigus heb je ze aan een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. De veiligheids- en isolatienormen doen echter geen afbreuk aan de stijlvolle uitstraling van uw huis, want wij hebben rolluiken in verschillende modellen en lamelkleuren. Bovendien kan u ook de omkasting helemaal zelf bepalen. Kies voor een ronde of een afgeschuinde kast.

Alternatieven voor rolluiken

Vaak overwegen klanten ook screens of rolgordijnen wanneer ze rolluiken nemen. 

Specificaties rolluiken

  • Max. breedte: 4,4 meter
  • Max. hoogte: 4 meter
  • Bediening: handbediend of elektrisch
  • Max. afmeting lamellen : lamelbreedte 77 mm, lameldikte 19 mm