ZONNESCHERMEN

Bescherm jezelf tegen de zon met onze zonneschermen

Een zonnescherm is de perfecte oplossing om van de zomer te genieten zonder blootgesteld te worden aan de hete zonnestralen. Het beschermt je niet alleen tegen schadelijke UV-stralen, maar houdt je terras ook koel wanneer de zon schijnt. Bij ons vind je zonneschermen voor elke gevel en elke tuin.

Personaliseer je Verano zonnescherm

Onze leverancier Verano biedt meerdere modellen zonneschermen en een ruime keuze aan omkastingen en kleuren voor de doeken, waardoor je je zonnescherm perfect kan afstemmen op jouw persoonlijke smaak en het mooi kan integreren met de gevel van je woning.

Specificaties

Onze zonneschermen hebben een maximale breedte tot 6 m en een maximale uitval tot 4 m. Je kan kiezen voor handbediende of elektrische bediening en we hebben een ruime collectie aan doeken beschikbaar in verschillende kleuren. Bovendien bieden we ook een brede waaier aan omkastingen aan.

Een zonnescherm voor elke stijl en elk budget

Bij ons vind je zonneschermen voor elk budget en elke stijl. Onze knikarmschermen van Verano zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. We plaatsen zonneschermen bij particulieren, maar ook bij cafés, restaurants en andere horecazaken. Bedrukking met naam is zelfs mogelijk, waardoor het zonnescherm een echte blikvanger wordt voor jouw zaak.

Maak vandaag nog een afspraak met onze vertegenwoordiger die je begeleidt van opmeting tot plaatsing van je zonnescherm. Zo kan je deze zomer nog volop genieten van je terras in de schaduw.

Ontdek, ervaar en geniet van de zomer onder jouw zonnescherm!

Zonnescherm nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor één of meerdere zonneschermen. Onze projectleider komt graag bij je langs.