Pergoladaken – Geniet het hele jaar door van je terras

Met een pergoladak ben je verzekerd van een optimale bescherming tegen alle weersinvloeden, terwijl je het hele jaar door kunt genieten van je terras. Of je nu kiest voor platen in polycarbonaat of glas, wij bieden een ruime keuze aan stijlen en afwerkingen die we volledig op maat kunnen laten maken en aan jouw persoonlijke wensen zullen voldoen.

Specificaties

Onze pergoladaken van Verano komen volledig op maat en zijn beschikbaar in een maximale breedte van 14m. Je kunt kiezen voor polycarbonaatplaten of glas, afhankelijk van het type dat je wenst. Onze pergoladaken bieden maximale beschutting tegen invloeden van het weer, zodat je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven.

We bieden eindeloze personalisatiemogelijkheden, zodat je de pergola helemaal naar jouw wens kunt maken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en stijlen, van eenvoudig en modern tot Victoriaanse stijl.

Vaste overkappingen voor elk seizoen

Met onze vaste terrasoverkappingen kan je het hele jaar door genieten van het buitenleven. Niet alleen bieden ze bescherming tegen neerslag en wind, maar ze creëren ook extra ruimte en verhogen de waarde van je woning. Onze terrasoverkappingen zijn beschikbaar in elke gewenste kleur en stijl en passen binnen elk budget.

Personaliseer naar wens

Om het geheel compleet te maken, bieden wij diverse opties om je terrasoverkapping te personaliseren, zoals:

  • ritsscreens
  • glaswanden
  • windschermen
  • LED-verlichting
  • en verandazonwering.

Kies de opties die bij jouw wensen passen en maak je terrasoverkapping compleet.

pergoladak

Pergoladak nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor één of meerdere pergoladaken. Onze projectleider komt graag bij je langs.

Vind ons op de Europark-Zuid 14 in Sint-Niklaas ☎️ 03 776 85 51 📧 [email protected]
This is default text for notification bar