VLIEGENWERING

Op zoek naar een oplossing voor de insectenplaag in huis?

Onze vliegenweringen bieden de perfecte oplossing! Bij Rodrigus zorgen we ervoor dat onze vliegenramen op maat gemaakt worden en volledig aangepast kunnen worden aan de meeste raamstructuren, ongeacht de afmeting, vorm of kleur. Bovendien bieden we een ruime keuze aan lakkleuren zodat onze vliegenramen esthetisch bijna onzichtbaar worden.

Ontdek hieronder onze verschillende types vliegenweringen:

  1. Klassieke vliegenramen

Onze ‘Classic’ vliegenramen passen dankzij de diversiteit aan profieldieptes en de mogelijkheid om profielen te buigen, op elk raam. De hoekverbindingen in verstek gezaagd zorgen voor een naadloze aansluiting op uw raam.

  1. Schuifvliegendeuren Elegance+

Met onze Elegance+ schuifvliegendeur geniet u van maximale transparantie van het insectengaas dankzij de afwezigheid van horizontale tussenstijlen. De handgrepen zijn verwerkt aan beide zijkanten van de schuifvliegendeur voor een strakke afwerking.

  1. Schuifvliegendeuren Elegance

Onze Elegance schuifvliegendeur staat voor topkwaliteit en gebruiksgemak. Met deze robuuste en verfijnde deur geniet u van een prachtig design voor intensief gebruik.

  1. Vliegendeuren Elegance

Onze Vliegendeur Elegance combineert uitstekend design met productinnovatie en efficiëntie op vlak van insectenwering. Kies voor deze robuuste en verfijnde deur met mooie looks voor intensief gebruik.

  1. Vliegendeur Elegance+

Dankzij onze unieke Elegance+ vliegendeur geniet u van een onbelemmerd zicht op de buitenwereld en alle voordelen van een vliegendeur. Het insectengaas heeft maximale transparantie dankzij de afwezigheid van horizontale tussenstijlen. De stijl aan de zijkant van de vliegendeur doet dienst als handgreep.

  1. Deurplissé

Onze deurplissé combineert de beste eigenschappen van de Japanse plissédeur met de wensen van de Belgische markt. Het strakke design sluit naadloos aan op elke opendraaiende deur of schuifdeur en de ondergeleider van glasvezelversterkend PVC zorgt voor een onbelemmerde doorgang naar buiten. Het zwarte, niet-reflecterende gaas belemmert amper het zicht naar buiten en blijft keurig op zijn plaats. De raamplissé klapt haast vanzelf en blijft altijd in de gevraagde positie staan zonder dicht te klappen.

Vliegenwering nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor vliegenwering. Onze projectleider komt graag bij je langs.

Vind ons op de Europark-Zuid 14 in Sint-Niklaas ☎️ 03 776 85 51 📧 [email protected]
This is default text for notification bar