ONE MISSION – ONE TEAM

Kelly Rodrigus – Zaakvoerder

Ik sta in voor alle planningen, offerten , bestellingen  en facturatie. Dat ik zelf alle dossiers  in eigen beheer heb vind ik zeer belangrijk naar mijn klanten toe. De klant kan mij rechtstreeks bellen voor eender welke vraag over hun dossier.

Kurt

Kurt staat in voor alle opmetingen en verkoop in de toonzaal

Jochen

Jochen is meestergast en staat in voor alle plaatsingen van zonweringen, overkappingen, poorten , alsook voor alle technische nieuwigheden.

Stef

Stef staat in voor alle plaatsingen van  zonweringen, overkappingen , poorten .Alsook het  beheer van de dossiers en andere administratie onderweg .

Franky

Franky staat in voor alle herstellingen , plaatsingen van vliegenramen en  velux accessoires , alsook voor het onderhoud van het wagenpark en het magazijn.

Over Rodrigus

35 jaar geleden startte mijn vader Rudi Rodrigus met volle moed onze firma op . Onze veranda werd omgebouwd tot bureel / toonzaal en er werd dag en nacht gewerkt. We deden mee aan beurzen en gingen flyeren waar het kon. Na 9 jaar werd de zaak stilaan groter en verhuisden we naar de Passtraat te Sint-Niklaas waar we ons eerste echt klein toonzaaltje hadden.

Op mijn 19 begon ik mee te werken in de zaak en stond ik in voor afspraken, verkoop, offerten en facturatie. Mijn moeder deed de boekhouding en mijn vader ging opmeten en plaatsen. Toen de toonzaal na 10 jaar toch wat te klein werd kochten we een gebouw in Europark-Zuid te Sint -Niklaas en lieten we er een toonzaal aan zetten van 400 m². Dit was een stap in de goede richting, we hadden immers al heel wat naamsbekendheid opgebouwd.

We evolueerden verder mee met de tijd en na 9 jaar was het toch tijd om nog wat uit te breiden, dus bouwden we een stuk atelier om tot een totale oppervlakte van 800 m² toonzaal. Deze werd ook ineens volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en voorzien van heel veel zonwering en overkappingsmogelijkheden.

Sinds 2018 heb ik met veel trots de zaak overgenomen, en zet ik de zaak verder zoals me geleerd werd. Met passie en vol overgave en vooral met veel trots voor mijn ouders, die op 30 jaar tijd een fantastisch mooi familiebedrijf neergezet hebben. Wij bij Rodrigus doen dan ook elke dag ons best om deze passie met evenveel overgave verder te zetten om misschien wel door te geven aan de derde generatie Rodrigus.

Ik doe dit natuurlijk niet alleen, achter mij staat mijn team dat met evenveel overgave en passie werkt en leeft voor Rodrigus. Wij zijn meer dan baas en personeel , wij zijn een team dat voor elkaar door dik en dun gaat, mijn mensen leven voor Rodrigus. Tijdens maar ook na hun uren zijn ze bezig met nieuwigheden en bijscholingen om u als klant het beste te kunnen bieden.

Wij zijn een team dat na jaren uitgegroeid is tot familie. Dat is onze grootste troef binnen Rodrigus.

Vind ons op de Europark-Zuid 14 in Sint-Niklaas ☎️ 03 776 85 51 📧 [email protected]
This is default text for notification bar