Velux vliegenramen

Houd vliegende insecten buiten met onze kwalitatieve vliegenweringen

Onze Velux vliegenramen bieden u de perfecte oplossing om vliegende insecten buiten te houden, zodat u kunt genieten van frisse lucht zonder last te hebben van vervelende insecten. Onze vliegenweringen zijn geschikt voor elk type raam of deur, ongeacht het formaat of het type gebouw.

Kwalitatieve en gebruiksvriendelijke materialen

Onze Velux vliegenweringen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die insecten op afstand houden. We bieden verschillende opties zoals transparante glasvezelstof die uw zicht niet belemmeren en 100% insectenwerend materiaal voor maximale bescherming. Onze vliegenweringen zijn eenvoudig te installeren en kunnen gecombineerd worden met binnen- en buitenzonweringen voor een nog betere bescherming.

Werk op maat en bediening

Wij bieden vliegenweringen op maat, zodat ze perfect passen bij uw ramen of deuren. Om de juiste maat te bepalen, meten we de breedte en hoogte van uw openingen. Onze vliegenweringen worden manueel bediend en zijn gemakkelijk te gebruiken. Wij zorgen voor een soepele werking en een nette afwerking.

Veelzijdige toepassingen voor Velux vliegenramen

Onze vliegenweringen zijn geschikt voor elk type gebouw, van woningen tot kantoren en restaurants. We bieden verschillende opties, zoals raamhorren, deurhorren en rolhorren. Onze vliegenweringen zijn ook geschikt voor grote openingen, zoals schuifdeuren en vouwwanden.

Wilt u meer informatie over onze vliegenweringen of een offerte op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Velux vliegenramen

Velux vliegenramen nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor vliegenweringen. Onze projectleider komt graag bij je langs.

Vind ons op de Europark-Zuid 14 in Sint-Niklaas ☎️ 03 776 85 51 📧 [email protected]
This is default text for notification bar