Groter buitengevoel

Met de glaswanden of schuifwanden van Rodrigus kiest u voor de voordelen van een veranda, maar met een groter buitengevoel. De glaswanden omringen uw terras, zodat u langer van het buitenleven kan genieten. Het is eigenlijk een extra ruimte om te leven, die u als sfeervolle tuinkamer kan benutten. Maar de open- en sluitbare glaswanden houden het gebruik ervan toch flexibel!

Optimaal gebruik

Dankzij een glaswand kun je uw terras optimaal benutten, zodat u ook in het voor- en najaar van het uitzicht op uw tuin kan genieten. Ze bieden beschutting tegen regen en wind, maar als het weer het toelaat, kan u de glaspanelen geheel of gedeeltelijk open schuiven. Bovendien reduceren deze wanden ook het lawaai uit de omgeving, wat de rust op het terras ten goede komt.

glaswand, schuifwand

Alternatieven voor glaswanden

Vaak overwegen klanten ook windschermen of schuttingen wanneer ze dit type zonwering nemen.

Specificaties

 • Maximale breedte: 6 meter.
 • Maximale hoogte: 3,2 meter.
 • Vulling van het dak: gehard glas 8 of 10 mm, glas 44.2 of polycarbonaat 16 mm.
 • Mogelijke extra’s: meeneemfunctie, wind- en waterdicht, wandaansluiting met borstel, waterafvoer en sluiting aan de binnenzijde, beveiliging tegen uittillen.
 • Fabrikant: Verano.

Voordelen van glaswanden

 • Deze producten kunnen helpen om schadelijke UV-straling te blokkeren. Dit is vooral belangrijk om meubels, vloeren en interieurdecoraties te beschermen tegen verkleuring en vroegtijdige slijtage door langdurige blootstelling aan de zon.
 • Als je glaswanden plaatst bij jouw terrasoverkapping, dan ben je beter beschermt tegen de weersomstandigheden, bijvoorbeeld regen of wind.
 • Als het te warm wordt, kun je de glaswanden openen. Als het begint te regenen, dan doe je ze dicht. Een glaswand of schuifwand is zeer flexibel en gemakkelijk aan te passen aan het weer.
 • Dergelijke wanden laten het natuurlijk licht binnen wat kan helpen voor een heldre en levendige binnenruimte. Het behoudt van het zicht naar buiten is ook handig meegenomen en verbetert trouwens de esthetiek van een ruimte.
 • Glaswanden en schuifwanden zorgen voor een extra elegante en moderne uitstraling voor jouw overkapping of lamellendak.
 • Als je kostbare spullen hebt staan onder jouw overkapping is het handig dat je deze kunt afsluiten, daarvoor zijn glaswanden zeer handig.
 • Glaswanden en ook schuifwanden hebben uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, waardoor ze de geluidsoverdracht van buiten naar binnen verminderen. Dit kan vooral nuttig zijn in drukke stedelijke gebieden of in de buurt van lawaaierige omgevingen.
glaswanden, schuifwanden

Waar is Rodrigus actief voor glaswanden en schuifwanden?

Rodrigus is actief in het ganse Waasland en daarbuiten met als belangrijkste steden: 

glaswanden, schuifwanden, glaswand, schuifwand
glaswanden, glaswand, Verano glaswand, schuifwand, schuifwanden, Verano schuifwand
glaswanden, schuifwanden, glaswand, schuifwand

Met onze zonwering speel je met de zon en creëer je de perfecte sfeer!

Zonwering nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor één of meerdere producten. Onze projectleider komt graag bij je langs.

Vind ons op de Europark-Zuid 14 in Sint-Niklaas ☎️ 03 776 85 51 📧 [email protected]
This is default text for notification bar