Screens: de veelzijdige zonwering voor elke woning

Ben je op zoek naar een zonwering die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van je woning? Dan zijn screens de ideale oplossing. Deze vlakhangende zonwering, ook wel bekend als zonnescreen, zipscreen of ritsscreen, houdt de warmte buiten en zorgt voor een aangename temperatuur in huis.

Privacy en een vrij uitzicht

Screens bieden de perfecte combinatie van privacy en een vrij uitzicht. Daarnaast zijn ze super functioneel en esthetisch, dankzij hun eigentijdse en strakke uitstraling. Verano biedt mooie ritsscreens die uitblinken in windvastheid en gemak in gebruik dankzij automatisatie. Bovendien zijn er verduisterende screens beschikbaar voor een ongestoorde nachtrust.

Specificaties

Verano biedt screens in diverse maten en kleuren, met een breedte tot 6 meter en een hoogte tot 6 meter. De screens worden elektrisch bediend en zijn beschikbaar in zowel rechte als afgeronde kasten. Daarnaast is er een ruime keuze aan doeken, inclusief een collectie van zorgvuldig geselecteerde kleuren met brandvertragende werking. Een solarpaneel behoort ook tot de mogelijkheden, evenals de Somfy Zonnepaneel.

Een screen voor elke stijl en ieder budget

Of je nu op zoek bent naar een standaardscreen, projectscreen, windvaste screen of verduisterings-screen, bij Verano hebben we voor elke stijl en ieder budget de perfecte oplossing. En met onze 5 jaar garantie op zowel de screens als de automatisatie ben je verzekerd van kwaliteit en service. Kom langs in onze toonzaal voor advies op maat en ontdek de screens die het beste bij jouw woning passen.

Ontdek de voordelen van screens

Naast het tegenhouden van warmte en het bieden van privacy, hebben screens nog veel meer voordelen. Zo zijn ze windvast, beschermen ze tegen schadelijke UV-stralen en kun je kiezen uit alle RAL-kleuren om perfect bij je raamprofielen te passen. Benieuwd naar alle voordelen van screens? Ontdek ze nu!

Screen nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor één of meerdere screens. Onze projectleider komt graag bij je langs.