Geniet van de zon op jouw manier met ons unieke lamellendak!

Met ons unieke lamellendak heb je de controle over de zon en creëer je de perfecte omgeving in je eigen tuin. Of je nu wilt genieten van de warme zonnestralen of juist verkoeling zoekt onder de kantelbare of verschuifbare lamellen, ons lamellendak biedt de oplossing.

Met één druk op de knop bedien je de lamellen en bepaal je de hoeveelheid licht en ventilatie die je binnenlaat. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een gezondere levensstijl, maar ook aan een energiezuinigere woning.

Onze lamellen overkapping is spatwaterdicht als de lamellen gesloten zijn en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen voor sneeuwbelasting en winddruk.

Met afmetingen tot 4,5 meter breed en 6 meter uitval, biedt ons lamellendak de perfecte zonwering op maat. En dankzij de mogelijkheid om de producten te koppelen, ben je niet begrensd in afmetingen.

Onze Verano lamellendaken zijn uitgerust met elektrische bediening door middel van een stille motor en zijn onderhoudsarm dankzij de degelijke aluminium constructie. Bovendien kun je kiezen uit een breed scala aan kleuren en is personalisatie mogelijk.

Wacht niet langer en ontdek zelf de voordelen van onze unieke overkappingen met lamellen. Geniet van de zon op jouw manier en creëer de perfecte omgeving in je eigen tuin.

lamellendak, lamellen overkapping

Met onze zonwering speel je met de zon en creëer je de perfecte sfeer!

Lamellendak nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor één of meerdere lamellendaken. Onze projectleider komt graag bij je langs.