Vouwgordijnen

Vouwgordijn

Natuurlijke uitstraling

Met vrouwgordijnen bedekt u uw ramen met prachtige zachte stoffen, wat uw interieur een natuurlijke uitstraling geeft. Daarom passen ze ook perfect bij elke woonstijl. Het materiaal is bovendien makkelijk te reinigen en wasbaar op 30 graden.

Ruime keuze

Rodrigus biedt in de vouwgordijnen een ruime keuze aan kleuren, hoogwaardige materialen en transparanties. Daarnaast zijn er nog uitbreidingsopties, zoals een (halve of hele) volant of zonneflap onderaan, die het zonlicht ook tegenhoudt als de vouwgordijn is opgetrokken. Baleinen aan de voorzijde zorgen dan weer voor een strakke en moderne afwerking.

Optimale bediening

Een vouwgordijn is handmatig te bedienen door middel van een praktische bedieningsketting. Hiermee ‘vouwt’ u het gordijn moeiteloos en geruisloos open en dicht, en doseert u zelf het binnenkomende zonlicht.

Veiligheid eerst

Vouwgordijnen in kinderkamers vragen extra aandacht. Rodrigus heeft in haar assortiment dan ook kindveilige raamdecoratie die voldoet aan de vernieuwde Europese Child Safety wetgeving. Bovendien bevestigen we de kabeltjes of kettingen aan de muur, zodat geen oogappel erin verstrikt zou kunnen raken Of we hangen de onderkant ervan hoog genoeg, zodat er geen kinderhandjes bij kunnen.