Vouwgordijnen

Vouwgordijn, vouwgordijnen

Natuurlijke uitstraling

Met vrouwgordijnen bedekt u uw ramen met prachtige zachte stoffen, wat uw interieur een natuurlijke uitstraling geeft. Daarom passen ze ook perfect bij elke woonstijl. Het materiaal is bovendien makkelijk te reinigen en wasbaar op 30 graden.

Ruime keuze bij een vouwgordijn

Rodrigus biedt in de vouwgordijnen een ruime keuze aan kleuren, hoogwaardige materialen en transparanties. Daarnaast zijn er nog uitbreidingsopties, zoals een (halve of hele) volant of zonneflap onderaan, die het zonlicht ook tegenhoudt als de vouwgordijn is opgetrokken. Baleinen aan de voorzijde zorgen dan weer voor een strakke en moderne afwerking.

Optimale bediening

Een vouwgordijn is handmatig te bedienen door middel van een praktische bedieningsketting. Hiermee ‘vouwt’ u het gordijn moeiteloos en geruisloos open en dicht, en doseert u zelf het binnenkomende zonlicht.

Veiligheid eerst bij vouwgordijnen

Vouwgordijnen in kinderkamers vragen extra aandacht. Rodrigus heeft in haar assortiment dan ook kindveilige raamdecoratie die voldoet aan de vernieuwde Europese Child Safety wetgeving.

Bovendien bevestigen we de kabeltjes of kettingen aan de muur, zodat geen oogappel erin verstrikt zou kunnen raken Of we hangen de onderkant ervan hoog genoeg, zodat er geen kinderhandjes bij kunnen.

Alternatieven voor vouwgordijnen

Vaak overwegen klanten ook rolgordijnen of jaloezieën wanneer ze vouwgordijnen nemen.

Specificaties van onze vouwgordijnen

  • Min. en max. breedte van een vouwgordijn: 1-4 meter
  • Min. en max. hoogte van een vouwgordijn: 1-2,6 meter
  • Bediening: elektrisch of handbediend
  • Fabrikant: Verano

Waar is Rodrigus actief?

Rodrigus is actief in het ganse Waasland en daarbuiten met als belangrijkste steden: