Verticale lamellen

Verticale lamellen, verticale lamel, lamelgordijn, lamelgordijnen

Doseer zelf

Verticale lamellen zijn praktisch en tijdloos. In een handomdraai opent, sluit en roteert u de lamellen geruisloos en soepel, en doseert u zelf het binnenkomende zonlicht. Een elektrische afstandsbediening of schakelaar verhoogt dan weer het gebruiksgemak. Bovendien bepaalt u zelf naar elke kant u de lamellen laten openschuiven.

Voor elke stijl een lamelgordijn

Verticale lamellen hebben eindeloze mogelijkheden in kleuren, materialen en lamelbreedtes. Rodrigus maakt lamelgordijnen op maat in kunststof, aluminium of stof. Strakke kunststof en moderne aluminium zijn onderhoudsvriendelijk, brandvertragend en waterbestendig, wat hen uiterst geschikt maakt in badkamers en keukens. Textiel heeft dan weer een aangename lichtfiltering, ideaal voor een luchtig interieur. Er is dus een lamel voor elk interieur.

Veiligheid eerst bij lamelgordijnen

Verticale lamellen in kinderkamers vragen extra aandacht. Rodrigus heeft in haar gamma dan ook kindveilige raamdecoratie die voldoet aan de vernieuwde Europese Child Safety wetgeving. Bovendien bevestigen we de kabeltjes of kettingen aan de muur, zodat geen oogappel erin verstrikt zou kunnen raken of we hangen de onderkant ervan hoog genoeg, zodat er geen kinderhandjes bij kunnen.

Overal privacy

Verticale lamellen zijn geschikt voor alle soorten ramen, ook bij grote en afwijkende glaspartijen, zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. Het maatwerk van Rodrigus garandeert dus privacy in elke ruimte. Bovendien geven verticale lamellen dankzij hun vorm uw ramen optisch meer lengte.

Alternatieven voor verticale lamellen

Vaak overwegen onze klanten ook plisségordijnen of jaloezieën wanneer ze verticale lamellen nemen. 

Specificaties van onze lamelgordijnen

  • Min. en max. breedte van een lamelgordijn: 1 tot 4 meter
  • Min. en max. hoogte van een lamelgordijn: 1 tot 2,6 meter
  • Bediening: handmatig of elektrische lamelgordijnen
  • Fabrikant: Verano

Waar is Rodrigus actief?

Rodrigus is actief in het ganse Waasland en daarbuiten met als belangrijkste steden: