Pvc-ramen en deuren

Image

Voor de pvc-ramen en -deuren op maat werkt Rodrigus uitsluitend met Kömmerling-profielen. Door hun hoge isolatiewaarden voldoen deze kunststofprofielen van topkwaliteit aan alle EPB-normen. Ze zijn onderhoudsarm én stijlvol dankzij hun eigenzinnige vormgeving en vele afwerkingsmogelijkheden. Elke uitstraling wordt mogelijk gemaakt met een ruime keuze aan coatings en folies, zoals een korrelstructuur of verschillende houtimitaties.

Pvc-ramen en -deuren hebt u dus in alle stijlen, waardoor ze altijd passen bij het karakter van uw woning. We staan garant voor extra stevigheid door in de kunststofprofielen gebruik te maken van gesloten staal.

Rodrigus heeft aandacht voor energiezuinige huizen en levert zijn pvc-ramen dan ook standaard met superisolerend dubbel glas (KW1.0), maar ook triple beglazing (KW0.6) is mogelijk.

Blinde scharnieren, die zowel in draai- als kieppositie onzichtbaar blijven, kunnen dan weer bijdragen tot een esthetische uitstraling. En omdat veiligheid prioritair is, hebben al onze ramen en deuren inbraakwerend beslag.