Uitvalscherm

Uitvalscherm, uitvalschermen

Een uitvalscherm is uiterst effectief

De voornaamste taak van een uitvalscherm is om warmte en hinderlijk licht van de zon tegen te houden. En die taak neemt het bijzonder ernstig. Doordat het zonwerende doek dicht tegen het glas zit, zet een uitvalscherm uw raam op een doeltreffende manier in de schaduw. Toch wordt het zicht naar buiten niet belemmerd. Daarom zijn uitvalschermen ideaal voor hoger gelegen ramen.

Weer of geen weer

Dankzij een uitvalscherm blijft het in de zomer binnen in huis lekker koel. Maar de uitvalschermen van Rodrigus zijn standaard uitgerust met stevige windvaste uitvalarmen, waardoor ze ook bij minder mooi weer tegen wat wind kunnen. Onze uitvalschermen hebben optioneel nog tal van andere technische specificaties, zoals een stormvaste veer of een balkonhoekarm.

Mooie aankleding

Een uitvalscherm is niet enkel een functioneel topproduct, het is bovendien een mooie aankleding van uw gevel. U kan kiezen uit meer dan 180 verschillende kleuren en patronen, waardoor u uw ramen een tijdloze, moderne of klassieke uitstraling kan geven, aansluitend bij het uitzicht van uw woning.

Alternatieven voor uitvalschermen

Vaak overwegen klanten ook voor screens of markiezen wanneer ze uitvalschermen nemen. 

Specificaties van een uitvalscherm

  • Maximale breedte van een uitvalscherm: 5 meter
  • Maximale uitval van een uitvalscherm: 3,5 meter
  • Bediening: elektrisch of handbediend
  • Doekcollectie: urban of trend colors
  • Profielkleuren: zilver, wit, ivoor of antraciet
  • Fabrikant: Verano

Waar is Rodrigus actief voor uitvalschermen?

Rodrigus is actief in het ganse Waasland en daarbuiten met als belangrijkste steden: