Ritsscreens

Ritsscreen, ritsscreens

Screens zijn uiterst betrouwbaar

Een ritsscreen is heel doeltreffend in het filteren van het licht van de zon, omdat het vlak tegen de buitenkant van het raam hangt. Dat het doek over de hele lengte vast geritst is aan de zijkanten van het raam, maakt het tot een uiterst betrouwbare zonwering. Het is immers volledig windvast, licht afsluitend én screens weren insecten.

Kiesk(l)eurig

De ritsscreens van Rodrigus zijn niet enkel erg effectief, ze zijn ook esthetisch en gebruiksvriendelijk. Onze collectie kleuren bestaat uit meer dan 90 screendoeken, die elk variëren in transparantie. Ritsscreens zijn standaard uitgerust met een elektromotor, maar u kan ook kiezen voor andere ingenieuze bedieningssystemen, zoals een afstandsbediening, wind- of zonnesensor.

Overal veilig

Een ritsscreen is overal toe te passen, zelfs op ramen met afwijkende afmetingen tot wel 6 meter hoog of breed. Deze zonwering draagt het GS-keurmerk van TÜV. Dit staat voor Geprüfde Sicherheit en is een objectieve bevestiging dat het product aan hoge eisen qua kwaliteit en veiligheid voldoet.

Specificaties ritsscreens

  • Maximale breedte screens: 4 meter
  • Maximale hoogte screens: 6 meter
  • Bediening: elektrisch
  • Doekcollectie: metro of vitro colors
  • Mogelijke profielkleuren: zilver, ivoor, wit, antraciet of zwart

Waar is Rodrigus actief voor screens?

Rodrigus is actief in het ganse Waasland en daarbuiten met als belangrijkste steden: