Markiezen

Markiezen

Charmant en authentiek

Een markies is een uiterst charmante luifel die het zonlicht op een doeltreffende manier uit huis houdt. Dankzij de klassieke vorm van de markies dringt er namelijk ook via de zijkanten geen licht binnen. Met zijn authentieke uitstraling geeft dit opvouwbaar zonnescherm bovendien een sfeervolle – zelfs edele - uitstraling aan uw gevel.

Kies je markies

Rodrigus heeft een breed assortiment markiezen, waardoor u deze zonwering volledig kan afstemmen op uw wensen. Het frame, de planken, de biesband, het doek, de bediening … u kan het allemaal zelf kiezen. Het standaardmodel is heel courant en weert zelfs een laagstaande zon heel effectief. Een speels petmodel vrijwaart het uitzicht en een makkelijke doorloop. Het klapmodel met extralange uitval is dan weer ideaal boven openslaande deuren of als overdekt terras.

Effectief en esthetisch

De markiezen van Rodrigus zijn niet enkel erg effectief, ze zijn ook esthetisch en gebruiksvriendelijk. Onze doekencollectie met uitgebreid palet aan kleuren en dessins bestaat uit meer dan 180 zorgvuldig geselecteerde stoffen. Markiezen laten zich bovendien eenvoudig openen en sluiten met behulp van een bedieningskoord of – lekker handig en comfortabel – een elektromotor.