Plisségordijnen

Plisségordijn

Plissés zorgen voor gedoseerd zonlicht

Met plisségordijnen dringt het daglicht subtiel uw kamer binnen in een mooie, sfeervolle gloed. U kan ze op elke gewenste positie vastzetten, zodat u zelf het binnenkomende zonlicht doseert. Via het top-down systeem kan u zelfs de bovenkant van het plisségordijn laten zakken. Bij zowel draai- als kiepramen valt alles altijd in de plooi!

Variatie op maat met een plissé

De plisségordijnen van Rodrigus zijn geschikt voor elk type raam en koepel. Onze collectie raamdecoratie bestaat uit verfijnde stoffen in modieuze kleuren, variërend van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend. U kan ze bij ons op maat laten maken zelfs voor ramen met afwijkende maten. Een plisségordijn kunnen we mooi wegwerken tussen een kozijn of muur (montage 'in de dag'), maar ook op het kozijn of de muur (montage 'op de dag'). 

Veiligheid eerst

Plisségordijnen in kinderkamers vragen extra aandacht. Rodrigus heeft in haar gamma dan ook kindveilige raamdecoratie die voldoet aan de vernieuwde Europese Child Safety wetgeving. Bovendien bevestigen we de kabeltjes of kettingen aan de muur, zodat geen oogappel erin verstrikt zou kunnen raken Of we hangen de onderkant ervan hoog genoeg, zodat er geen kinderhandjes bij kunnen.

Handige systemen

Plisségordijnen beschikken over een compact ophangsysteem met verschillende bedieningstechnieken, zoals een trekkoord, eindloos kettingsysteem of handgreep. Maar dankzij elektrische bediening zet u de plissé natuurlijk vanuit uw luie zetel in de juiste positie. Het Smartfit frame monteert u dan weer zonder te boren. Dankzij speciale steuntjes kan het frame namelijk makkelijk op het raam bevestigd worden.

Alternatieven voor plisségordijnen

Vaak overwegen klanten ook rolgordijnen of jaloezieën wanneer ze plisségordijnen nemen.

Specificaties plissés

  • Min. en max. breedte van een plissé: 60 centimeter tot 3 meter
  • Min. en max. hoogte van een plissé: 1 meter tot 2,6 meter
  • Bediening: elektrisch of handmatig

Waar is Rodrigus actief?

Rodrigus is actief in het ganse Waasland en daarbuiten met als belangrijkste steden: