Jaloezieën

Jaloezie

Voor elke stijl

Horizontale lamellen zijn praktisch en hebben eindeloze mogelijkheden in kleuren, materialen en lamelbreedtes. Rodrigus maakt jaloezieën op maat in hout, aluminium of stof, waarbij u in een handomdraai het binnenkomende zonlicht doseert. Hout geeft uw woning een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl aluminium strak en industrieel oogt. Er is dus een jaloezie voor elk interieur, zelfs voor ramen met afwijkende maten.

Groen van jaloezie

Met houten jaloezieën brengt u een stukje natuur in huis. Maar u geeft ook iets terug: de houten jaloezieën van Rodrigus zijn immers gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Naast een bijzonder sfeervolle keuze, is houten binnenzonwering dus ook een ecologisch verantwoorde keuze!

Veiligheid eerst

Jaloezieën in kinderkamers vragen extra aandacht. Rodrigus heeft in haar assortiment dan ook kindveilige raamdecoratie die voldoet aan de vernieuwde Europese Child Safety wetgeving. Bovendien bevestigen we de kabeltjes of kettingen aan de muur, zodat geen oogappel erin verstrikt zou kunnen raken Of we hangen de onderkant ervan hoog genoeg, zodat er geen kinderhandjes bij kunnen.

Zonder boren

Met het Smartfit frame monteert u horizontale lamellen zonder te boren. Dankzij speciale steuntjes kan het frame namelijk makkelijk op het raam bevestigd worden. Schoonheid hoeft dus niet altijd te lijden! De buren zullen jaloers zijn…