AUTOMATISATIE

Automatiseer jouw rolluiken voor meer comfort en veiligheid

Rolluiken zijn een uitstekende manier om jouw woning te beschermen tegen inbraak en ongewenste inkijk. Maar wist je dat je met automatisatie van jouw rolluiken niet alleen meer comfort creëert, maar ook energie bespaart?

Waarom automatiseren? Met een druk op de knop kan je voortaan jouw rolluiken individueel of in groep bedienen. Zo hoef je niet langer heel jouw woning door te lopen om alle rolluiken af te sluiten. Bovendien is het mogelijk om reeds bestaande rolluiken met lint te voorzien van een motor, waardoor het gebruiksgemak aanzienlijk vergroot wordt.

Hoe werkt het? Afhankelijk van het type rolluik wordt de geschikte motor gekozen. Vervolgens kies je de bediening die bij jouw wensen past: een traditionele schakelaar, draadloze besturing of motor zonnepaneel. Onze experts zorgen voor een vakkundige installatie en zorgen ervoor dat jouw rolluiken moeiteloos bedienbaar zijn.

Ervaar het comfort en de veiligheid van automatische rolluiken en neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie.

Maak je overkapping compleet met een mooie ledstrip die zorgt voor sfeervolle momenten!

Automatisatie van rolluiken nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor automatisatie van uw rolluiken. Onze projectleider komt graag bij je langs.

Vind ons op de Europark-Zuid 14 in Sint-Niklaas ☎️ 03 776 85 51 📧 [email protected]
This is default text for notification bar