Aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen

Voor de aluminium ramen en deuren op maat werkt Rodrigus met de hoog isolerende kwaliteitsprofielen van Reynaers, een topproduct van Belgische oorsprong. Ze zijn veilig, stevig, onderhoudsarm én stijlvol dankzij hun strak design en onbeperkte keuze in kleuren, structuren en lakken.

Aluminium ramen en deuren hebt u dus in alle stijlen, waardoor ze altijd passen bij het karakter van uw woning. Dankzij hun solide degelijkheid lenen ze zich perfect voor grote raampartijen met bijvoorbeeld steel look, waarbij de smalle profielen toch een optimale lichtinval genereren. De ruimte oogt daardoor een stuk groter!

Rodrigus heeft aandacht voor energiezuinige huizen en levert zijn aluminium ramen dan ook standaard met superisolerend dubbel glas (KW1.0), maar ook triple beglazing (KW0.6) is mogelijk.

Blinde scharnieren, die zowel in draai- als kieppositie onzichtbaar blijven, kunnen dan weer bijdragen tot een esthetische uitstraling. En omdat veiligheid prioritair is, hebben al onze ramen en deuren inbraakwerend beslag.