Voorzetrolluiken


Rolluiken RV40 en RV45

Optimaal in prijs/kwaliteit

Het RV40 en RV45 rolluik van Verano® is een populair standaard rolluik. Dit komt door de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Door de stevige, dikke lamel scoort het rolluik hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Kortom: de RV40 en RV45 zijn aangenaam geprijsd en doen hun werk.

Optimaal in prijs/kwaliteit
 
Groot bedieningsgemak

Groot bedieningsgemak

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische bediening. Met een afstandbediening en tijdklok is het mogelijk uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Ideaal! Om de veiligheid nóg meer te verhogen, kunt u kiezen voor een anti-optilbeveiliging. De lamellen schieten dan 'op slot' wanneer geprobeerd wordt het rolluik omhoog te tillen. Uiteraard kunt ook ook kiezen voor handbediening van uw rolluiken.

 

Harmonie met uw huis

Houd bij de keuze van uw rolluik ook rekening met de sfeer en uitstraling van uw huis. Bij Verano is dit erg gemakkelijk. U kunt voor het RV40 rolluik namelijk kiezen uit maar liefst 15 lamelkleuren. Van stoer staalblauw tot stijlvol zwart en van klassiek bosgroen tot natuurlijk teak. Het RV45 rolluik is verkrijgbaar in de 7 meest populaire lamelkleuren. Bovendien kunt u voor beide kleur en vorm van de omkasting zelf bepalen. Kies voor een ronde of een afgeschuinde kast.

Harmonie met uw huis
 
Duurzaam

Duurzaam

Bij Verano® zijn de lamellen van de rolluiken onderling verbonden. Hierdoor kunnen ze niet vastlopen of van elkaar verschuiven. Bovendien zijn de rolluiken ongevoelig voor stof en vocht. Hierdoor gaat een rolluik van Verano® jarenlang storingsvrij mee.