Plissé vliegendeuren


 

Geruisloos, comfortabel en eenvoudig zelf te monteren

Het geplisseerde gaas is veel beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas. Zo zullen ongelukjes minder vaak voorkomen en mocht er toch een kind, kat of hond met het gaas in aanraking komen, dan is de oneffenheid gemakkelijk te herstellen. Het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan.

De plisséhordeur, met z'n decoratieve geplisseerde insectengaas, is DE oplossing voor keukendeuren en enkele en dubbele tuindeuren.

Houd insecten buiten
De in de treklijst geïntegreerde borstel zorgt ervoor, dat de deur goed en geruisloos sluit. Ook maakt deze constructie het mogelijk om twee deuren tegen elkaar te laten sluiten, bijvoorbeeld bij dubbele tuindeuren of een brede schuifpui. Het geplisseerde gaas is veel beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas. Zo zullen "ongelukjes" minder vaak voorkomen en mocht er toch een kind, kat of hond met het gaas in aanraking komen, dan is de oneffenheid gemakkelijk te herstellen. Het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan. De plisséhordeur is zeer eenvoudig zelf te plaatsen. Desgewenst kan de deur weer gemakkelijk uit de geleider worden genomen voor reiniging of winteropslag. Voor het reinigen van het gaas is niet meer nodig dan wat water en een zachte borstel.
 

Schakelmechanisme


Door het schakelmechanisme kan de treklijst in elke gewenste stand blijven staan. Een klik- of magneetsluiting is niet meer nodig en ook het hinderlijke terugschieten zoals dat bij sommige rolhordeuren kan gebeuren, behoort tot het verleden.
 

 

 

 

 

Schakelmechanisme


De ondergeleider is slechts 3 mm hoog. Een onbelemmerde doorgang is dus gegarandeerd.

 

 

 

 

 

 

Flexibel
Door de vele verschillende maatvoeringen is de plisséhordeur in bijna elke situatie toepasbaar.

Duurzaam
Door de uitgekiende techniek is het onderhoud tot een minimum beperkt.

Geruisloos
De in de treklijst geïntegreerde borstel zorgt ervoor, dat de deur goed en geruisloos sluit. Een duidelijke montagehandleiding wordt altijd bijgeleverd.
 

 

Voor eventuele verdere vragen of prijsaanvraag staan wij steeds ter uwer bschikking via mail , telefoon , fax of in onze 450 m² showroom .