vliegenschuifdeuren


                                     

SCHUIFVLIEGENDEUR

Een schuifvliegendeur bespaart heel wat ruimte op bijvoorbeeld een terras. De schuifvliegendeur wordt plat op de deurpartij gemonteerd en schuift geluidloos open en dicht. De schuifvliegendeur rolt door middel van wieletjes bovenop een rail en wordt op de vloer geleid door een geleider. Hierdoor is het bijna onmogelijk om de schuifvliegendeur uit het kader 'te lopen' .

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals gemoffeld aluminium, volmateriaal PVC-snoer, vliegengaas uit glasfiber vervaardigd, verhoogd de schuifvliegendeur het comfort van de gebruiker zowel binnen als buiten. En dit jaren lang.

Estetisch verantwoord, passend op elke deurpartij zorgt de schuifvliegendeur ervoor dat 'wie buiten zijn ook buiten blijven'. En daar is het uiteindelijk om te doen.

TECHNISCHE BESCHRIJVING SCHUIFVLIEGENDEUREN


1. De bovenste rail van de schuifvliegendeur is uit één stuk vervaardigd. Hierdoor rolt elk wieletje moeiteloos heen en weer. De rail wordt aan de deurlijst bevestigd met roestvrij stalen schroeven.

2. Men kan eventueel in de winter de schuifvliegendeur verwijderen door 2 schroeven los te draaien .

3. De schuifvliegendeur sluit volledig "vliegdicht" door 2 borstels die afsluiten tegen uw bestaand schuifraam . 

4. Het "raamwerk" van de schuifvliegendeur bestaat uit een hoogwaardig aluminium en kan geleverd worden in elke gemoffelde RAL-kleur. Door de gegarandeerde kleurechtheid is het geheel moeiteloos aan te passen aan de kleur van de bestaande deurpartij.

5. Glasstex insectengaas wordt gemaakt uit onverwoestbaar geplastificeerd glasvezel, en is een Belgisch product. De gaas is stootvast, roestvrij, kleurvast en zelfdovend. Hij kan temperatuur-schommelingen doorstaan van -35°C tot 120°C .

De maasmaat is 1,2 mm x 1,38 mm, klein genoeg dus om de insecten buiten te houden!

6. De geleidingsrail gemonteerd op de onderregel van het schuifraam of deurpartij zorgt dat het schuifvliegenraam perfect aansluit en op zijn plaats blijft bij het open en dicht schuiven.

7. Indien er sprake is van een vlakke vloer, wordt deze platte vloergeleider gemonteerd. De geringe hoogte van het profiel is geen belemmering voor de doorgang. Rolstoelgebruikers kunnen probleemloos in en uit.

 

 

 

Voor eventuele verdere vragen of prijsaanvraag staan wij steeds ter uwer beschikking via mail , telefoon , fax of in onze 450 m² showroom .