Vertical Strings


Vertical strings

Zwieren en zwaaien

Trakteer uw huis op een speelse, eigentijdse en persoonlijke raamdecoratie met de vertical strings van Verano®. De lamellen van vertical strings bestaan uit smalle koordjes polyester die zwierig met de lucht mee deinzen. Dit type raamdecoratie is uitermate geschikt voor buitendeuren en scheidingswanden: u kunt er gemakkelijk doorheen lopen terwijl de lamel gesloten is. 

Zwieren en zwaaien
 
Vertical strings op maat

Vertical strings op maat

Er zijn twee lamelbreedtes mogelijk: 89 mm en 250 mm. De breedte die u kiest is volledig afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Met een bredere lamel creëert u een ruimte vol rust. Smallere lamellen zijn eleganter en nemen minder plaats in. Over het algemeen komt een brede lamel beter tot haar recht bij een breed raam en smalle lamel bij een smal raam.

 

Kleur uw interieur

Vertical strings van Verano® zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Er is altijd wel een kleur die past bij uw smaak. Van rustige neutrale tinten tot spetterende, heldere kleuren waarmee u een stempel drukt op uw interieur.

Kleur uw interieur
 
Bedieningsmogelijkheden

Bedieningsmogelijkheden

U kunt kiezen voor een handmatige of elektrische bediening van uw vertical strings. Een elektrische bediening, met afstandsbediening of schakelaar, geeft u jarenlang onbezorgd gebruikerscomfort. Met een handmatige bediening opent, sluit en roteert u de lamellen geruisloos en soepel. U kunt zelf bepalen naar welke kant de lamellen openschuiven.

 

 
 
Vertical strings