Vouwgordijnen


  • Ik hou van vouwIk hou van vouw

    Prachtige zachte stoffen bedekken uw raam. Vouwgordijnen geven een interieur karakter en een natuurlijke uitstraling.

 
 

Modern en praktisch

De vouwgordijnen van Verano® passen naadloos bij elke woonstijl. Vouwgordijnen zijn net zo functioneel als klassieke gordijnen, maar ogen als meer hedendaagse raamdecoratie.

Modern en praktisch
 
Stof tot nadenken

Stof tot nadenken

Met de keuze van de stof bepaalt u de sfeer die uw Verano® vouwgordijn uitstraalt. Verano® biedt u de keuze uit een groot palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Een natuurlijke linnen-look, rustig wit of vurig rood. Het is allemaal mogelijk! De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester. Het materiaal is gemakkelijk te reinigen en tevens wasbaar op 30 graden.

 

Extra mogelijkheden

Er zijn meerdere uitbreidingsopties voor de Verano® vouwgordijnen, zoals een volant (half of heel) en baleinen aan de voorzijde. Een volant is een strook stof aan de onderzijde van het vouwgordijn. Deze strook houdt zonlicht aan de onderkant tegen als het vouwgordijn is opgetrokken. Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke strook stof. Vouwgordijnen met baleinen ogen strakker en moderner.

Extra mogelijkheden
 
Optimale bediening

Optimale bediening

Een vouwgordijn van Verano® is handmatig te bedienen door middel van een praktische bedieningsketting. Met deze ketting ‘vouwt’ u het gordijn moeiteloos en geruisloos open en dicht.