Rolgordijnen


  • Op rolletjesOp rolletjes

    Puur en ongecompliceerd. Dat is wat rolgordijnen uitstralen. De strakke afwerking zorgt voor een prima basis om lang plezier van te hebben.

 
 

Uitgebreid assortiment

Het strakke uiterlijk van rolgordijnen creëert rust in uw interieur. Rolgordijnen zorgen voor privacy en beschermen tegen de laaghangende zon. Het assortiment rolgordijnen van Verano® bestaat uit vijf typen standaard rolgordijnen, een elektrisch bediend rolgordijn en de vernieuwende Linee Shade.

Uitgebreid assortiment
 
Maatwerk rolgordijnen

Maatwerk rolgordijnen

Wijkt uw situatie af van de standaard en heeft u een speciale maat nodig voor uw rolgordijn? Dat is geen enkel probleem. Bij Verano® wordt uw rolgordijn op maat gemaakt. Zo past het precies bij uw situatie.

 

Een kwalitatief rolgordijn

Puur, eenvoud en rust. Dat stralen rolgordijnen van Verano® uit. De eigen collectie uni-kleuren van Verano® bestaat uit prachtige kleuren en is van de beste kwaliteit. Kies voor wit, feloranje, bosgroen of modern grijs. Bovendien kunt u kiezen voor een lichtdoorlatende of verduisterende stof voor uw raamdecoratie.

 
Bekijk hier de gehele collectie
Een kwalitatief rolgordijn
 
Hoogwaardige materialen

Hoogwaardige materialen

De Verano® rolgordijnen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Elk type rolgordijn stof heeft kenmerkende eigenschappen. Zo is polyester bijzonder stevig, Trevira CS heeft een brandvertragende werking en is PVC/glasvezel is praktisch in vochtige ruimtes. Informeer naar de stofeigenschappen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Let daarbij ook op de transparantiegraad.