Plissé gordijnen


  • In de plooiIn de plooi

    Het daglicht dringt uw kamer binnen in een mooie, sfeervolle gloed. Praktisch en prachtig tegelijk. Dat zijn de plisségordijnen van Verano.

 
 

Subtiele sfeer

Kies met een plisségordijn voor gebruikersgemak en optimaal comfort. De plissé is op elke gewenste positie vast te zetten, zodat de juiste hoeveelheid licht uw kamer kan binnendringen. Geraffineerd, subtiel en sfeervol, dat zijn plisségordijnen van Verano®.

Subtiele sfeer
 
Top-down!

Top-down!

Plisségordijnen zijn geschikt voor elk type raam en beschikken over een compact ophangsysteem. Draai-kiepramen en koepels laten zich gemakkelijk bekleden met een plisségordijn. De in smalle plooien gevouwen stof van een plissé kunt u als harmonica op of uit elkaar schuiven. Hierdoor kunt u zelf bepalen welk deel van het raam u wilt afschermen en waar inkijk wenselijk is. U kunt tevens de bovenkant van het gordijn laten zakken (top-down). 

 

Kleurenspel

Een plissé van Verano® is een aanwinst voor elk interieur. De collectie raamdecoratie van Verano® bestaat uit zeer verfijnde stoffen en modieuze kleuren met een variatie in stoffen van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend.

 
Bekijk hier de gehele collectie
Kleurenspel
 
Excellent maatwerk

Excellent maatwerk

Plissés van Verano® zijn geschikt voor elk type raam. Zorg dat het product precies past bij de afmetingen van uw raam door het door Verano® maat te laten maken. Een plisségordijn kan mooi weggewerkt worden tussen een kozijn, muur of wand (montage 'in de dag'). De plissé op het kozijn of de muur laten plaatsen is ook mogelijk (montage 'op de dag'). 

 

Bedieningsoplossingen

Er zijn meerdere verfijnde bedieningstechnieken. Met elektrische bediening zet u de Verano® plissé met één druk op de knop in de juiste positie. Heerlijk comfortabel vanuit uw luie stoel. Handbediening is ook mogelijk voor uw plisségordijn. U heeft hierbij de keuze uit een trekkoord, eindloos kettingsysteem of handgreep. Deze laatste optie is handig bij dak- of draai-kiepramen. 

Bedieningsoplossingen