Zonnewering / Zonneschermen


 
 
 

Schaduwrijke beschutting

Zonneschermen van Verano® laten u optimaal genieten van het buitenseizoen. U geniet onder uw zonnescherm nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw. Het blijft lang warm onder uw zonnescherm vanwege de beschutting, uw meubels verkleuren niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur. Kortom: alleen maar extra genieten van alle zonnige voordelen van een Verano® zonnescherm!

Schaduwrijke beschutting
 
Perfecte uitstraling

Perfecte uitstraling

De collectie van Verano® bestaat uit meer dan 10 unieke zonneschermen, ieder met een eigen uitstraling. Er zijn drie typen zonneschermen: de standaard variant, het semi-cassettescherm en het cassettescherm. De standaard variant is eenvoudig: de stof is in opgerolde toestand aan de onder- en bovenzijde zichtbaar. Het semi-cassette zonnescherm toont in opgerolde toestand de stof enkel aan de onderzijde. Het cassettescherm biedt volledige bescherming van de stof tegen vuil en weersinvloeden.

 

Smaakvol maatwerk

Geen situatie is onmogelijk! Verano® maakt zonneschermen namelijk op maat, zodat uw zonnescherm prefect past bij de uitstraling van uw huis en tuin. Zo geniet u niet alleen van beschutting maar fleurt u uw huis en tuin ook op! Kortom: geniet van de zonneschermen van Verano®.

Smaakvol maatwerk
 
Een knap staaltje zonwering

Een knap staaltje zonwering

Bestel gratis doekstaaltjes om te bepalen welke kleur doek uw zonnescherm krijgt. De kleur van het zonnescherm is net zo belangrijk als alle praktische eigenschappen. De doekcollecties voor zonneschermen zijn ook online te bekijken via Urban Colors en Trend Colors.

 
Bestel gratis doekstaaltjes!