PVC Ramen


Raamsysteem 70 mm

Het 70 mm raamsysteem van KBE geeft u zekerheid op alle vlakken.

De profielen bestaan standaard uit een vijfkamersysteem, wat garant staat voor een perfecte stabiliteit en een uitmuntende waarde betreffende isolatie.
De aanslagdichting (d.w.z. het profiel is voorzien van twee dichtingen), garandeert een uitstekende dichting aan de buitenzijde terwijl de binnendichting ervoor zorgt dat de luchtdoorlaatbaarheid en omgevingsgeluiden tot een minimum beperkt worden.
Conform de verwerkingsrichtlijnen zijn kader en vleugel steeds voorzien van gegalvaniseerde staalversterkingen.
De glaslatten met gecoëxtrudeerde dichtingen zorgen voor een fijne afwerking van uw ramen.
Alle opendraaiende delen zijn standaard voorzien van inbraakwerend beslag (paddestoelnokken).
Omdat het visuele aspect voor de klant vandaag zo belangrijk is, bieden wij de keuze tussen een vlakke of gestileerde vleugel. Ook betreffende kleur kan u voor elk woningtype zeker uw keuze vinden in het uitgebreid kleurenpalet .

                                       


 Blokramen en T-kader

Het 70 mm raamsysteem van KBE geeft u zekerheid op alle vlakken.

Het KBE blokkadersysteem (op basis van het profine-concept) creëert schaduwrijke accenten in het gevelbeeld door zijn vormgeving en draagt er zorg voor dat bij renovatie het authentieke karakter van de woning niet verloren gaat.
Het blokkadersysteem biedt de bouwheer de mogelijkheid van specifieke details uit de woningbouw van Nederland te realiseren. Het systeem combineert de duurzaamheid en het onderhoudsvriendelijke karakter van kunststofprofielen met een passend esthetisch design, zonder dat men toegevingen moet doen aan de gewenste uitstraling van de woning.


 

 

 

Deursysteem 70 mm

Het 70 mm deursysteem van KBE geeft ook hout het nakijken.

Het sluitingsmechanisme van de deuren is steeds voorzien van een 5-puntslot SKG met uitschietende pin en haak en een regelbare slotplaat.
De deuren zijn voorzien van driedimensionele regelbare scharnieren.
Onder elke deur is een tochtborstel voorzien (mogelijkheid tot kaltefeind) Voor de Nederlandse markt voorzien wij in de mogelijkheid van een alu-afsluitingsprofiel).
Elke deur wordt voorzien met meelasbare hoekverbindingen (cfr. tekening), wat de stabiliteit alleen maar ten goede komt. 


                                              

 

Hefschuiframen

PremiDoor - de ideale oplossing om leefruimte en tuin harmonieus te verbinden

Wonen in een groene omgeving en toch beschut zijn tegen weer en wind, is steeds de droom geweest van iedereen die een eigen huis bezit.

De hefschuifdeur PremiDoor biedt u daartoe een waaier van ruimtelijke mogelijkheden. Woonkamers, livings vormen één geheel met de tuin en terrassen worden moeiteloos omgebouwd tot leefruimte.

Technische aspecten :

De PremiDoor is een echt premium-product. De weerbestendige profielen garanderen een perfecte afdichting, een uitstekende warmte- en geluidsisolatie, een comfortabel en geruisloos gebruik.
Mogelijkheden :

Alle combinaties van de hefschuifdeur met een breedte van 2,5 m tot respectiefelijk 3,00 m per vleugel zijn perfect mogelijk. Dankzij de talrijke variatiemogelijkheden en verkrijgbare afmetingen kan de PremiDoor op ieders smaak en behoeften worden afgestemd.
Uw raamcontracteur zam u met plezier informeren over de talloze kleurmogelijkheden.

COMBINATIEMOGELIJKHEDEN


 

PVC Eigenschappen

Profine, producent van loodvrij kunststofschrijnwerk

KBE gebruikt calcium-zink voor de stabilisering van PVC, in plaats van het milieubelastende lood. De productie van loodvrij kunststofschrijnwerk beperkt de luchtverontreiniging en vraagt weinig energie. Bovendien heeft kunststofschrijnwerk een lange levensduur en moet men dus minder tot vervanging overgaan. Het is ook een uitstekende isolator, wat een besparing op verwarming betekent en dus ook op energie. Economie en ecologie hand in hand !

 


Voor eventuele verdere vragen of prijsaanvraag staan wij steeds ter uwer beschikking via mail , telefoon , fax of in onze 450 m² showroom .