NICE automatisatie


Het automatiseringssysteem Nice verhoogt de werkelijke waarde van uw woning, en zorgt ervoor dat uw dagelijkse bezigheden gerieflijker en eenvoudiger worden.

Door te kiezen uit de vele modellen van het uitgebreide gamma Nice, kunt u zonweringen, rolluiken voor ramen en deuren, hekken, garagedeuren en industriële deuren, wegbarrières, irrigatie- en verlichtingssystemen activeren - afzonderlijk, allemaal tegelijk of groepsgewijs.

U kunt het huis in alle rustigheid binnengaan en verlaten, zonder uit de auto te hoeven stappen; de kinderen spelen veilig in de tuin, honden en poezen blijven ver van de straat vandaan.

De firma NICE® is een italiaanse producent van automatiseringsproducten. Onder deze producten verstaan we garagepoort motors, afstandsbedieningen, automatische hekken, codeklavieren etc... De afstandsbedieningen en codeklavieren zijn door hun aard, universeel inzetbaar. Bij de afstandsbedieningen herkennen we twee typen, nl. deze met dipswitch instellingen, welke beperkter zijn qua uitgezonden codes en daarom meer geschikt zijn voor de minder "beveiligde" toepassingen en het tweede type nl. deze met rolling code welke een zeer hoge beveiligings factor hebben en dus meer toepasbaar zijn daar waar veiligheid primeert. Nieuw is het radiogestuurd bedieningssysteem NiceWay® waarmee men vanuit elke punt in huis het Nice-gamma automatiseringen voor zonewering, rolluiken, poorten en garagedeuren kan aansturen.Hun design is op zijn minst opmerkelijk te noemen en ze hebben er dan ook al vele prijzen mee gewonnen. Bijna elke uitvoering van de afstandsbedieningen wordt in de twee typen uitgevoerd. De beveiliging van het Smilo type met rolling code is de hoogste van allen met zijn 18 miljard x 1 miljard combinaties.
 

Easy                     

Flo
Smilo
Very

Seld                      
Moonkey
Moontouch


Bij de codeklavieren zien we ook twee types, nl. een bedraad type en een draadloos type. Beiden kenmerken zich door robuustheid en betrouwbaarheid. Het bedrade type werkt via de vertrouwde 2-draads verbinding, waarmee spanning voor het klavier wordt voorzien en de code naar de decoder wordt gezonden. Verder is er in dezelfde vorm ook een sleutel-schakelaar voorhanden.

 

Flo Easy Very Smilo BioFlo:   

met
programmeerbare code, 1024 combinaties met dip-schakelaars.
 

 

VeryVE:  

met
programmeerbare code, 1024 combinaties.


FloR:     

radiobesturings
systeem 433,92 MHz met zelflerend systeem. 4,5 miljoen x 1 miljard combinaties rolling code.
 

Easy K:

radiobesturings
systeem 26,995 - 27,120 - 30,875 MHz met kwarts met programmeerbare code.
 

VeryVR:

radiobesturings
systeem 433,92 MHz. 4,5 miljoen x1 miljard combinaties rolling code.
 Smilo:   

radiobesturings
systeem 433,92 MHz, rolling code met zelflerend systeem.
18 miljard x 1 miljard combinaties. Voorbekabelde ontvanger voor eenvoudige en snelle installatie.
 

 Bio:   

radiobesturings
systeem 30,875 en 40,685 MHz, met kwarts, met individuele code.
Zelflerende ontvangers.

 

NIEUW!! NiceWay®

Radiogestuurd bedieningssysteem NiceWay® waarmee men vanuit elke punt in huis het Nice-gamma automatiseringen voor zonewering, rolluiken, poorten en garagedeuren kan aansturen in een wederom geweldig design.
In het assortiment van Nice zijn er zeer veel oplossingen die de overdracht via radio gebruiken om het installeren, programmeren en gebruiken van elke automatiseringsinstallatie te vereenvoudigen. Doordat de systemen Nice Radio Connection (NRC) kosten en ergernis voorkomen metselwerk uit te voeren of lelijke kabelgootjes voor de bedieningskabels aan te leggen, maken zij het veel gemakkelijker en goedkoper een automatisering aan te leggen, in nieuwbouw of bij renovatie. Het is een compleet systeem van afstandsbediening of wandbediening tot klimaatsensoren, motoren; de ervaring van Nice heeft het mogelijk gemaakt betrouwbare producten te ontwikkelen met geraffineerde en innoverende functies. Een draadloos systeem voor het aansturen van automatismen, lichten en irrigatie waarborgt het hoogste woongenot in elke omgeving: kies voor de vrijheid! www.niceforyou.com

 

 SOMFY Elektrische bediening van zonwering, rolluiken, gordijnen en meer...

 Somfy biedt Home Motion oplossingen voor:

• Buitenzonwering: terrasschermen, uitvalschermen, markiezen, screens
• Rolluiken en garageroldeuren
• Binnenzonwering: jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plissés
• Gordijnen
• Ramen en dakkoepels
• Garagedeuren en hekwerken
• Alle vormen van buiten -en binnenverlichting
 

 

Home Motion maakt uw leven gemakkelijker!

Somfy Home Motion brengt uw woning in beweging, geheel automatisch of naar wens met een afstandsbediening. Zowel individueel bijv. per zonwering, raam, lichtpunt of groepsgewijs. Ook kunnen scenario’s worden geprogrammeerd op basis van uw leefgewoonten.

Het grote verschil met traditionele systemen is, dat Home Motion:

• Volledig op radiotechnologie (RTS) is gebaseerd, waardoor alle toepassingen door muren en vloeren worden aangestuurd
• Achteraf uitbreiden eenvoudig is: u kunt met één toepassing beginnen en geleidelijk uw gehele woning voorzien
• Meer gebruiksmogelijkheden biedt door specifieke RTS elektromotoren
 

 

 

De techniek achter Home Motion

‘Radio Technologie Somfy’ ofwel RTS is een draadloze radio technologie speciaal ontwikkeld voor in- en rondom de woning.

Somfy RTS wordt al jaren toegepast voor de bediening- en automatisering van onder andere: terrasschermen, buiten- en binnenzonwering, rolluiken, horizontale buitenjaloezieën, gordijnrails en garagedeuren.
De kracht van Somfy RTS is:
• Bewezen technologie (meer dan 4 miljoen installaties wereldwijd)
• Rolling security code van meer dan 16 miljoen combinaties
• Meer dan 20 meter bereik door twee betonnen muren of vloeren
• Meer dan 150 meter bereik in open ruimte
• Samenwerking tussen alle RTS toepassingen
• Groot assortiment afstandsbedieningen

Home Motion volgt de ritmes van het weer... www.somfy.be
 

Voor eventuele verdere vragen of prijsaanvraag staan wij graag ter uwer beschikkingvia mail , telefoon , fax of in onze 450 m² showroom .