HARMONIA profiel


Harmonia is een vouw-deursysteem waarbij alle vleugelelementen zijdelings , zowel volledig links als volledig rechts , in accordeonvorm kunnen worden weggeschoven.

Hierdoor ontstaat een volledig vrije raamopening die een perfect panoramisch uitzicht biedt op de omgeving. Harmonia biedt bijgevolg een juist antwoord op de huidige vraag naar meer contactmogelijkheid tussen de binnenruimtes van de woning/appartement en de naaste omgeving : terras, tuin, zwembad, spa,… Perfect geschikt dus voor de living , de tuinkamer, het appartement met zicht op een dakterras , de veranda, de poolkamer,...

Harmonia biedt tot nu toe ongekende mogelijkheden qua esthetiek en performantie en bestaat uit hoogisolererende slanke aluminiumprofielen met speciaal voor deze toepassing ontworpen accessoires.

Zeer bijzonder zijn de inklapbare gepatenteerde design handgrepen die zorgen voor een eenvoudige bediening van de vleugelelementen en een perfecte stapeling ervan toelaten.

Dank zij de speciale isolatietechniek staat Harmonia garant voor stevige isolatiewaarden : een Uw waarde van 1.92 W/m2K (raam afm 3600x2700mm met dubbele beglazing 1.0 en 4 vleugelelementen).Een hoge luchtdichtheid en wind-en waterdichtheid tenslotte vervolledigen de garantie op maximaal comfort.

Link naar de technische fiche: userfiles/files/TF%20Harmonia.pdf