v 785 Serena


 

Glaswand Serena

Van terrasoverkapping tot tuinkamer

Met de Serena kan een terrasoverkapping aan de zijkanten met vaste beglazing worden afgesloten. Zo ontstaat er een mooie en beschutte ruimte met veel glas en licht die de perfecte overgang vormt tussen natuur en woning. Bovendien kunt u beschut, en tijdens alle weersinvloeden, genieten van het buiten zijn.

Van terrasoverkapping tot tuinkamer
 
Drie varianten

Drie varianten

De Serena glasafdichting is er in drie varianten: met een recht raam, een schuin raam (deze ziet u op de foto links) en een spieraam. Het Serena spieraam kan geplaatst worden op een scheidingsmuur of rechte glaswand. Bovendien wordt het profiel van de glaswand aangepast op uw terrasoverkapping. Zo zijn er speciale profielen voor de Iseode Garda en de Riva terrasoverkapping. De glaswand past hierdoor altijd naadloos.

 

Stevige constructie

De Serena bestaat uit een aluminium raam in combinatie met helder veiligheidsglas. Het gebruik van aluminium brengt veel voordelen met zich mee. Het is sterk, stabiel, onderhoudsvrij en kleurvast en zorgt het voor tientallen jaren woonplezier. Bovendien is aluminium inbraak- en geluidswerend.

Stevige constructie