v 762 Talamanca


 

Talamanca V762

Luxe glazen schuifwand

De Talamanca glaswand is een stevige glaswand die van alle gemakken is voorzien. Een ingebouwde meenemer zorgt ervoor dat de losse volglazen panelen aan elkaar verbonden zijn. Op deze manier kunt u uw terrasoverkapping in één beweging openen en afsluiten. 

Luxe glazen schuifwand
 
Langer buiten genieten

Langer buiten genieten

Met de Talamanca glaswand creëert u een afsluiting van uw balkon of terrasoverkapping die bescherming biedt tegen weer en wind. De lage opstap, goede afdichting en vrije afwatering zorgen ervoor dat dit glazen systeem in veel situaties is toe te passen. 

 

Talloze opties

De Talamanca glaswand bestaat uit volglazen panelen. Dit houdt in dat de panelen een open zicht geven op de tuin zonder belemmeringen. De Talamanca is verkrijgbaar als 3-, 4-, 5- of 6-delige glaswand met een maximale breedte van 6 meter. De glazen panelen worden in een aluminium profiel geplaatst wat standaard uitgevoerd kan worden in ivoor, wit of antraciet. 

Talloze opties
 
Veilig vergrendeld

Veilig vergrendeld

Een groot voordeel van de Talamanca is dat de glazen wand vergrendeld kan worden met een cilinderslot. Uw terrasoverkapping is zo op een veilige en comfortabele manier af te sluiten.