v 760 Sa Caleta


 

Glaswand Sa Caleta

Flexibele glaswand voor buiten

De Sa Caleta glaswand is de ideale oplossing om uzelf te beschermen tegen weer en wind. De glaswand bestaat uit losse panelen die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Zo kunt u de wand naar wens en afhankelijk van het weer gedeeltelijk of helemaal open en dicht schuiven. Hierdoor wordt de Sa Caleta vaak gebruikt om balkons en terrasoverkappingen mee af te sluiten.

Flexibele glaswand voor buiten
 
Door weer en wind

Door weer en wind

De Sa Caleta bestaat uit losse panelen die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. De panelen zijn helemaal van glas en hebben geen omkadering. Zo ontstaat een glazen ruimte die beschutting biedt, terwijl de inval van daglicht en het uitzicht naar buiten behouden blijft. U kunt extra lang genieten, doordat de wind wordt tegengehouden en de glazen ruimte op een natuurlijk manier wordt verwarmd door de zon.

 

Ideaal te combineren

De Sa Caleta kan worden ingebouwd in alle Verano® terrasoverkappingen. Doordat deze glaswand een onderschuifsysteem heeft, hoeft uw terrasoverkapping het gewicht van de glazen panelen niet te dragen. U kunt dus volledig blijven vertrouwen op de extreem veilige terrasoverkappingen van Verano®.

Ideaal te combineren
 
Kleur van het profiel

Kleur van het profiel

De glazen panelen worden in een aluminium profiel geplaatst. Dit profiel kan standaard worden uitgevoerd in ivoor, wit of antraciet. Zo past het naadloos bij de Verano® terrasoverkappingen.