Windschermen


 

  • In de zon en uit de windIn de zon en uit de wind

    Met een windscherm geniet u uit de wind van een heerlijk najaarszonnetje.

    bekijk beide varianten
 
 

Een fris najaarszonnetje

Door de frisse wind is het niet altijd mogelijk om in het najaar nog van uw terras of balkon te genieten. De windschermen van Verano® brengen daar verandering in. De glazen winschermen zorgen ervoor dat de zon kan doordringen tot uw terras of balkon, maar houden de wind op afstand. Een windscherm van Verano® laat u optimaal genieten van het najaar, uw balkon of terras.

Een fris najaarszonnetje
 
Twee varianten

Twee varianten

Het buitenleven aangenamer maken: dat kunt u met de glazen windschermen van Verano®. Zowel de Biarritz als de Lüderitz zorgen voor een unieke buitenbeleving. Deze glazen windschermen worden voor u op maat gemaakt, nauwkeurig tot op de millimeter. Bent u op zoek naar een standaard model windscherm? Geen zorgen, de Biarritz heeft gusting geprijsde standaardmaten. 

 

Samenstellen

Een Verano® windscherm is helemaal door u samen te stellen. Het glazen windscherm is daarom precies af te stellen op de uitstraling van uw tuin, terras of balkon. De ruime keuze in glas en framekleuren zorgen ervoor dat u uw windscherm een persoonlijk tintje kan geven. U heeft de keuze uit gehard, gelaagd of gekleurd glas. Tevens kunt u de montage van de Biarritz zelf kiezen. De Lüderitz biedt meerdere vormen van bediening, elektrisch of handmatig.

Samenstellen
 
Kleurenpalet

Kleurenpalet

De 99 volkern kleuren maken het mogelijk om uw windscherm naadloos aan te laten sluiten bij de sfeer van uw woning, tuin en terras. Met kleur kunt u uw Verano® windscherm een persoonlijke uitstraling geven. Er is altijd een kleur die voldoet aan uw wensen: van bosgroen tot warm bruin.