Tuindecoratie


 

Tuindecoratie

Bloembakken en vijverbakken

Door het mooie strakke uiterlijk en vele gunstige eigenschappen wordt aluminium meer en meer voor tuindecoratie toegepast. Daarom introduceert Verano nu onderhoudsvrije en duurzame aluminium bloembakken en vijverbakken. Deze tuindecoratie combineert prachtig met de aluminium terrasoverkappingen en tuinafscheidingen van Verano en maken van uw tuin een uniek geheel.

Bloembakken en vijverbakken
 
Eigenschappen

Eigenschappen

De tuindecoratie is uitgevoerd in aluminium. Aluminium is een kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal dat enerzijds sterk en solide en anderzijds licht in gewicht is. De bloembakken en vijverbakken worden standaard voorzien van een donkergrijze structuurlak die krasvast is. Door de fijne structuur is het aluminium waterafstotend en daardoor hecht zich minder vuil op het oppervlak. Er zijn twee soorten bloembakken: een kleine vierkante bloembak (van 550mm breed) en een grote vierkante bloembak (van 1000mm breed).

 

Combinatiemogelijkheden

Verano biedt naast de aluminium bloembakken en vijverbakken een compleet bijpassend aluminium assortiment voor uw tuin, waaronder de V850-Varese terrasoverkapping en de V750-Martinique schuttingen.Daarmee creëert u een unieke en eigen sfeer.

Combinatiemogelijkheden