v 720 Tarifa


Tarifa v 720

Basic schutting

De Tarifa is een instapmodel schutting; doeltreffend en zonder poespas. Doeltreffend, want uitermate goed in het bieden van privacy, het tegenhouden van wind en het dempen van geluid. Zonder poespas, want het uiterlijk is eenvoudig en ongecompliceerd.

Basic schutting
 
Onderhoudsarm aluminium

Onderhoudsarm aluminium

Deze schutting is opgebouwd uit aluminium staanders en planken. Hierdoor staat de Tarifa garant voor een lange levensduur, extra stevigheid en weinig onderhoud. Bovendien biedt het materiaal privacy (geen doorkijk mogelijk) en rust. Kortom: de Tarifa is een tuinafscheiding om jarenlang zorgeloos van te genieten.

 

Maximale afmetingen

De Tarifa wordt speciaal voor u op maat gemaakt en heeft een maximale afmeting van 2 m breed x 1,75 m hoog. De schuttingen kunnen worden gekoppeld, zodat de gewenste breedte heel gemakkelijk gerealiseerd kan worden. De schutting kan ook worden gekoppeld met het Biarritz windscherm, zodat een afscheiding gecreëerd kan worden die afwisselend van glas en van aluminium planken is.

Maximale afmetingen
 
Meerdere toepassingen

Meerdere toepassingen

De Tarifa oogt bescheidener dan haar grote broer, de Martinique. Dat komt voornamelijk doordat dit instapmodel minder hoog en minder robuust is. Hierdoor is de Tarifa niet alleen ideaal als erfafscheiding, maar ook als ruimteverdeler of windscherm in uw tuin.

 V720