Linee Shade


 

Linee Shade

De revolutionaire Linee Shade

Breng het beste van twee werelden samen met het Linee Shade rolgordijn van Verano®. De warme uitstraling van een gordijn combineren met de praktische eigenschappen van een jaloezie? De Linee Shade van Verano® is de perfecte raamdecoratie oplossing!

De revolutionaire Linee Shade
 
Transparant en lichtregulerend

Transparant en lichtregulerend

De Linee Shade van Verano® is een rolgordijn met twee soorten stof: transparant en niet-transparant. De stof wordt dubbel gebruikt, waarbij de achterste laag gefixeerd is en de voorste laag verschoven kan worden. Hierdoor is het mogelijk de transparante banen van beide lagen op elkaar te schuiven (lichtdoorlatend) of juist over de niet-transparante banen te plaatsen (lichtwerend). Zo kunt u zelf de mate van privacy en lichtinval in uw huis bepalen.

 

Sfeervol kleuren

De Linee Shade van Verano® heeft een eigen unieke kleurencollectie. Deze bestaat uit ruim 30 moderne kleuren. Van neutraal grijs tot stijlvol zwart en van kalm wit tot krachtig rood. Er is gegarandeerd een kleur voor uw raamdecoratie die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Sfeervol kleuren
 
Delicaat en puur

Delicaat en puur

Met de praktische bedieningsketting van de Linee Shade rolt u de stof moeiteloos in de gewenste stand. Zo kunt u hinderlijk licht volledig buitensluiten of het daglicht gedeeltelijk of geheel toelaten. De Linee Shade van Verano® is ook geschikt voor draai-kiepramen.