Elektrische rolgordijnen


 

Elektrische rolgordijnen

Als vanzelf

Vergroot uw wooncomfort met een elektrisch rolgordijn van Verano®. Een batterijmotor doet al het werk voor u! Met slechts één druk op de knop openen en sluiten uw rolgordijnen automatisch. U heeft de keuze uit bediening via een wandschakelaar of afstandsbediening.

Als vanzelf
 
Extra bescherming

Extra bescherming

Elektrische rolgordijnen van Verano® gaan langer mee doordat ze altijd gelijkmatig worden opgerold. Bovendien is elektrische bediening ideaal bij ramen op moeilijk bereikbare plaatsen. Extra bescherming van uw raamdecoratie en optimaal comfort!

 

De beste apparatuur

Elektrische rolgordijnen van Verano® zijn uitgerust met apparatuur van Somfy. Somfy is de bekendste leverancier van elektrische aandrijvingen en toebehoren voor alle soorten raamdecoratie en zonwering. Kortom: met een elektrisch rolgordijn bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar product.

De beste apparatuur
 
Draadloos gemak

Draadloos gemak

Een elektrisch rolgordijn bestaat uit een standaard rolgordijn inclusief Somfy batterijmotor, batterijhouder en batterijen. Drie van de vier typen standaard rolgordijnen van Verano® kunnen ook worden uitgerust met elektrische bediening. Alleen het basic rolgordijn kan niet elektrisch worden bediend.