standaard rolgordijnen


 

Standaard rolgordijnen

Verrassend standaard

Verano® heeft vijf typen standaard rolgordijnen met elk een eigen ophangsysteem: een basic variant, een rolgordijn met montageprofiel, een rolgordijn met ronde cassette, een rolgordijn met een rechte cassette en een rolgordijn XL. De keuze voor het ophangsysteem is bepalend voor de stabiliteit, afwerking en wijze van montage. 

Verrassend standaard
 
Maak uw keuze

Maak uw keuze

Het basic rolgordijn wordt met een beugel direct op de muur of tegen het plafond geplaatst. Bij het rolgordijn met montageprofiel wordt er een draagprofiel tussen de muur en het rolgordijn geplaatst. Dit profiel zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid. Bij een rolgordijn met cassette(recht of rond) wordt de gordijnstof volledig opgerold in de cassette. Montage via een cassette zorgt voor een stabiel product. Het rolgordijn XL kan gebruikt worden bij middelgrote en grote ramen. Verano® biedt voor iedere situatie een passende raamdecoratie oplossing!

 

Geniet van elke dag

U kunt het Verano® rolgordijn aan het plafond of tegen de wand monteren. Daarnaast kunt u kiezen voor montage ‘op de dag’ of ‘in de dag’. ‘In de dag’ houdt in dat het rolgordijn tussen het kozijn of muur wordt bevestigd, zodat de stof even breed is als uw raam. Montage ‘op de dag’ betekent dat het rolgordijn met overlapping op het kozijn tegen het plafond of aan de muur wordt geplaatst. Dit is zeer praktisch wanneer de ruimte volledig verduisterd moet worden. Kies de juiste montage, afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw persoonlijke voorkeur. 

Geniet van elke dag
 
Aan de ketting

Aan de ketting

Rolgordijnen van Verano® zijn voorzien van een doorlopend kettingsysteem. Hiermee kunt u het product heel gemakkelijk open of dicht rollen. Uiteraard is het ook mogelijk de rolgordijnen van Verano® elektrisch te bedienen, voor optimaal comfort.