Jalouzie shutters


 

Jaloezieshutters van Verano®

Praktisch alternatief voor shutters

Ook fan van shutters? Vanaf nu biedt Verano® een fantastisch alternatief: jaloezieshutters. Dit zijn houten jaloezieën met een brede lamel. Doordat de lamelbreedte gelijk is aan die van de meeste shutters, hebben ze dezelfde sfeervolle en authentieke uitstraling. De speciale houten jaloezieën zijn eenvoudig te monteren en hebben geen naar voren scharnierende panelen. Hierdoor kunnen uw planten, vazen en andere woonaccessoires gewoon in uw vensterbank blijven staan.

Praktisch alternatief voor shutters
 
Extra lamelbreedte

Extra lamelbreedte

Hoe breder de lamel, hoe authentieker en grover de raamdecoratie oogt. De standaard houten jaloezieën van Verano® hebben lamellen van 50 mm breed. Deze speciale variant doet daar met 70 mm lamellen nog een schepje bovenop. De 20 mm extra per lamel maakt het verschil tussen standaard houten jaloezieën en jaloezieshutters. Ervaar het zelf!

 

Win-winsituatie

Shutters bestaan uit losse panelen van gemiddeld 80 cm breed. Vaak moeten er dus meerdere panelen naast elkaar worden geplaatst om de gewenste breedte te creëren. Houten jaloezieën van Verano® kunnen daarentegen per stuk een breedte van 3 meter beslaan. Hierdoor zijn er veel minder losse systemen nodig om dezelfde oppervlakte te bedekken. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar zorgt ook voor een rustiger en strakker geheel.

Win-winsituatie
 
Bedieningsgemak

Bedieningsgemak

De lamellen van houten jaloezieën van Verano® kunnen niet alleen worden gekanteld, maar ook geheel worden opgetrokken. Zo kunt u de lichtinval van uw raamdecoratie zeer nauwkeurig doseren én het raam helemaal vrij maken. U kunt kiezen voor elektrische of handmatige bediening. Vanwege de vele losse shutterpanelen die voor een raam hangen, moeten deze allemaal afzonderlijk worden bediend.

 

Prachtige kleuren

Jaloezieshutters van Verano® zijn gemaakt van abachi-hout, een stabiele houtsoort die koel aanvoelt en niet splintert. U kunt kiezen uit 11 prachtige kleuren: van meerdere tinten wit tot diepzwart en van zandkleur tot antraciet. Met ladderbanden in prachtige kleuren maakt u de jaloezieshutter helemaal af.

Prachtige kleuren