Houten jalouzieen


 

Houten jaloezieën

Hou van hout!

Houten jaloezieën stralen warmte, karakter en duurzaamheid uit. Zo creëert u direct een knusse en warme sfeer met uw raamdecoratie. Houten jaloezieën hebben een lamelbreedte van 50 mm of 70 mm.

Hou van hout!
 
Kleur bekennen

Kleur bekennen

De collectie houten jaloezieën van Verano® bevat 44 prachtige kleuren. Van warm mahoniehout, fris wit, blank eikenhout tot stijlvol zwart. Verano® biedt tevens 59 verrassende kleuren ladderband aan, waarmee u een harmoniserend of juist contrasterend effect kunt creëren in uw raamdecoratie. Zo is er voor elk interieur een bijpassende jaloezie.

 
Bekijk hier de gehele collectie
 

Groen van jaloezie

Haal de natuur naar binnen met de houten jaloezieën van Verano®. De houten jaloezieën van Verano® zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Naast de natuurlijke en warme uitstraling die houten jaloezieën geven, zijn ze dus ook een ecologisch verantwoorde keuze.

Groen van jaloezie
 
Comfortabele bediening

Comfortabele bediening

Raamdecoratie van Verano® is elektrisch of handmatig te bedienen. De handmatige bediening werkt met een trekkoord en tuimelaar en is geruisloos en flexibel. Met elektrische bediening regelt u alles met één druk op de knop. Dit zorgt voor optimaal wooncomfort!