Aluminium jalouzieen


 

Aluminium jaloezieën

Eenvoudige elegantie

Is uw woonstijl strak, elegant of industrieel? Dan valt een aluminium jaloezie van Verano® zeker bij u in de smaak! Functionaliteit siert de aluminium jaloezie. Zo weerkaatst het aluminium de zon en warmte naar buiten wanneer u de jaloezie sluit, zodat het binnen heerlijk fris en donker is. Wanneer u de jaloezie opent zorgt de lichtweerkaatsing juist voor warmte en meer natuurlijk licht.

Eenvoudige elegantie
 
Creëer de juiste stijl

Creëer de juiste stijl

De uitstraling van de aluminium jaloezie wordt bepaald door de breedte van de lamel. Geraffineerde en subtiele raamdecoratie creëer je met een smalle lamel, terwijl een brede lamel een stoer aanzicht heeft. Verano® aluminium jaloezieën kunnen uitgevoerd worden in vijf verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm.

 

Kleur bekennen

Personaliseer uw raamdecoratie met een keuze uit meer dan 200 moderne en frisse kleuren. Maak uw jaloezieën helemaal af met een speciale kleuruitvoering van de ladderband en het bedieningskoord. 

 
bekijk hier de gehele collectie
Kleur bekennen
 
Excellent bedieningsgemak

Excellent bedieningsgemak

Laat precies de juiste hoeveelheid licht naar binnen komen door uw jaloezieën. De Verano® aluminium jaloezieën hebben meerdere bedieningsmogelijkheden. Kantel de lamellen in een handomdraai in de juiste stand met de tuimelstang of het trekkoord. Met een eindloos koord of slingerstang heeft u geen loshangend koord, dit maakt deze optie zeer veiligheid en uitermate kindvriendelijk. Wanneer u op zoek bent naar ultiem gemak en comfort, dan kunt u kiezen voor de elektrische bediening.