Plissé voor terrasoverkapping


 

Terrasoverkappingplissé

Binnenzonwering voor buiten

De jongste telg in het verandazonwering-assortiment van Verano® is de terrasoverkappingplissé. Hierbij wordt gebruikgemaakt van speciale plisséstoffen voor buiten. De stoffen zijn waterafstotend en hebben een uitstekende UV-stabiliteit. Hierdoor doen ze het uitermate goed onder een terrasoverkapping.

Binnenzonwering voor buiten
 
De toepassing

De toepassing

De plissé wordt onder de dakplaat van een terrasoverkapping gehangen, zodat de stof nooit direct wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Met een handgreep of bedieningsstang kunt u de plissé heel eenvoudig in- en uitschuiven. Zo bepaalt u zelf de mate van schaduw onder uw veranda.

 

Maatvoering

De maximale breedte van één plissé is 900 mm en de maximale hoogte is 4000 mm. Binnen deze afmetingen kunt u zelf de maat van uw terrasoverkappingplissé bepalen. Elk product wordt namelijk helemaal voor u op maat gemaakt.

Maatvoering
 
Stofkleuren

Stofkleuren

Er is keuze uit twee stofkleuren: lichtgrijs of gebroken wit. Beide kleuren passen goed bij terrasoverkappingen van Verano® die vaak besteld worden in (gebroken) wit of antraciet. De terrasoverkappingplissé kan worden geplaatst in een V905-Iseo en V910-Garda terrasoverkapping van Verano®.