v 630 Malmo


 

Malmö V630

Verrassende verandazonwering

De Malmö verandazonwering is momenteel dé innovatie op het gebied van buitenleven! Naast zonwering boven de veranda, serre of terrasoverkapping, is de Malmö namelijk ook te gebruiken als sfeervolle pergola. En bent u de pergola beu? Dan kunt u deze heel gemakkelijk weer omtoveren tot verandazonwering. Kortom: u investeert in één product, maar u krijgt er eigenlijk twee.

Verrassende verandazonwering
 
Malmö als pergolazonwering

Malmö als pergolazonwering

In feite is deze pergola een kruising tussen een zonnescherm en een terrasoverkapping. De voordelen van beide producten komen daarom ook samen in deze pergolazonwering. Net als bij een terrasoverkapping staat de Malmö op robuuste palen. Hierdoor is het product zeer stevig en goed bestand tegen harde wind. Profiteer tegelijkertijd van het grote voordeel van een zonnescherm. Wanneer u wilt genieten van de openlucht, rolt u het doek namelijk heel gemakkelijk in.

 

Malmö als verandazonwering

Gebruik de Malmö als verandazonwering aan de bovenzijde van uw serre, veranda of terrasoverkapping. Deze zonwering is behoorlijk effectief, doordat de warmte al wordt geweerd vóórdat de zonnestralen uw veranda binnendringen. De Malmö heeft verplaatsbare geleiders.  Hierdoor kan de zonwering probleemloos op een veranda worden geplaatst met een schuine hoek in het dak.

Malmö als verandazonwering
 
Prachtige verandazonwering

Prachtige verandazonwering

Bepaal zelf de kleur van het doek en het aluminium frame. Zo kunt u deze verandazonwering helemaal zelf samenstellen. Voor het frame kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren: van RAL 1000 (een geeltint) tot RAL 9023 (een grijstint). Voor het doek kunt u kiezen uit ruim 100 doeken uit de eigen doekcollecties van Verano. Er is gegarandeerd een combinatie die perfect past bij uw huis en tuin.