v 440 Alicante


 

Alicante V440

De adembenemende Alicante

Een heerlijk koel terras tijdens de warme zomermaanden, met de Alicante kan het! Het Alicante zonnescherm van Verano® houdt alle schadelijke UV-straling bij u weg zodat u heerlijk kunt genieten van het buiten zijn.  Tijdens de zomeravonden kunt u langer buiten zitten dankzij de Alicante, het zonnescherm houdt namelijk de warmte vast. Ideaal!

De adembenemende Alicante
 
Perfect op maat

Perfect op maat

Het Alicante zonnescherm wordt voor u op maat gemaakt en u bepaalt daarmee precies hoeveel schaduw u wilt hebben op uw terras. De Alicante kan maar liefst 7 meter breed worden uitgevoerd en met een diepte van maximaal 3 meter. De hellingshoek is in te stellen van 5 tot en met 30 graden. Stel het scherm naar eigen wens samen en geniet van een zorgeloos zomerseizoen!

 

Het beste materiaal

De Alicante is een cassettescherm. Dit houdt in dat de doekrol volledig is opgesloten in een aluminium kast. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een praktische functie; de stof wordt beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De cassette is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat slijtvast is en zeer onderhoudsvriendelijk. De cassette van de Alicante is opvallend vlak en neemt dus niet veel ruimte is als deze tegen de wand wordt geplaatst.

Het beste materiaal
 
Ongeëvenaard gebruikersgemak

Ongeëvenaard gebruikersgemak

Het Alicante zonnescherm van Verano® is alleen elektrisch te bedienen. De elektrische bediening zorgt voor optimaal comfort, u rolt uw zonnescherm namelijk in- of uit  met een schakelaar of afstandsbediening. Het zonnescherm is zelfs uit te rusten met een tijdklok of weersensoren. Met de tijdklok gaat het zonnescherm automatisch open of dicht op de door u gewenste tijden.

 

Kleurenpalet

De doekcollectie van Verano® biedt u de mogelijkheid om uw zonnescherm een extra persoonlijk tintje te geven. De ruim 80 kleuren en patronen bieden ieder wat wils en passen bij iedere woonstijl! 

 
Bekijk hier de gehele collectie
Kleurenpalet