v 295 Marseille


 

Marseille V295

Machtige Marseille

Het Marseille zonnescherm is exclusief en in grote breedtes verkrijgbaar. Maar liefst 6,5 meter breedte kunt u bedekken met het Marseille zonnescherm van Verano®. Het doek van het zonnescherm kunt u daarnaast uitrollen tot een imponerende 3,5 meter. Creëer een groot terras met de Marseille en geniet met uw hele familie!

Machtige Marseille
 
Indrukwekkend uiterlijk

Indrukwekkend uiterlijk

Het Marseille zonnescherm van Verano® heeft een luxe uitstraling vanwege de fijne en gestroomlijnde vormgeving. Het cassettescherm heeft een lange levensduur vanwege het beschermde doek. De stof wordt door de cassette beschermd tegen vuil en weersinvloeden.  Het hoogwaardige en stralende aluminium zorgen voor een verrassend authentieke uitstraling.

 

Ultiem gemak

De Marseille is gemakkelijk te openen en sluiten met een schakelaar of afstandsbediening.  De tijdklok of zon- en windsensor geven u net dat beetje extra comfort. De luifel opent en sluit dan automatisch afhankelijk van de weersomstandigheden.

Ultiem gemak
 
Smaakvol genieten

Smaakvol genieten

Verano® biedt een ongeëvenaarde keuze aan stoffen, kleuren en dessins. Combineer moeiteloos de stof van uw zonwerende doek met de kleuren en stijl van uw huis en tuin. Of u nu houdt van warme tinten, eenvoudige kleuren, originele dessins of elegante streeppatronen: Verano® heeft het allemaal. De stijlvolle collectie zorgt voor gegarandeerd succes!

 
Bekijk hier de gehele collectie