v 285 Recife


 

Recife V285

Revolutionaire Recife

Het Refice zonnescherm van Verano® is op en top luxe. Het is voorzien van elektrische bediening en is zelfs uit te rusten met lichtspotjes. Geniet met het Recife zonnescherm ook van heerlijke (na)zomeravonden en haal maximaal comfort uit uw zonnescherm! 

Revolutionaire Recife
 
Elegante klasse

Elegante klasse

De Recife is een cassettescherm, het doek wordt dus volledig beschermd tegen weersinvloeden en vuil. De oprolbuis is nooit zichtbaar en de cassette is ontwikkeld met aluminium van hoogwaardige kwaliteit. Het zonnescherm is solide, duurzaam, slijvast en daarnaast zeer elegant en compact vormgegeven.

 

De beste bediening

Standaard is het Recife zonnescherm uitgevoerd met elektrische bediening. U kunt het Recife zonnescherm ook uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat voor extra comfort. Het cassettescherm kan geleverd worden met een verlichtingsprofiel voorzien van geïntegreerde halogeenspotjes.

De beste bediening
 
Schitterende kleuren

Schitterende kleuren

Een lekker fris of elegant kleurtje voor uw zonnescherm? Dat kan! Met de Verano® kleurencollectie is het eenvoudig mogelijk. De bijna 100 verschillende combinaties van kleuren en dessins maken de keuze reuze gemakkelijk. Of u nu houdt van trendy, modern, natuurlijk of uitgesproken: er is altijd een kleur naar uw smaak.

 
Bekijk hier de gehele collectie
 

Belangrijke details

Het Recife zonnescherm van Verano® kan aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd. Een aan de muur gemonteerde Recife zonnescherm kan een hellingshoek van 5 tot 70 graden betrekken. Wanneer de Recife aan het plafond hangt is de hellingshoek in te stellen tussen 17 en 70 graden. Kies voor uw eigen comfort en laat het zonnescherm naar uw wens monteren.

Belangrijke details