V 480 Cannes


Cannes V480

De comfortabele Cannes

Heeft u een breed terras en wilt u dit terras volledig beschermen tegen de zon? Dan is het Cannes zonnescherm van Verano® de perfecte oplossing! Het zonnescherm kan namelijk in een breedte van maar liefst 12 meter worden uitgevoerd. De Cannes blijft zeer stevig en betrouwbaar, ondanks de grote afmetingen. Onbezorgd genieten van uw terras in de schaduw.

De comfortabele Cannes
 
Stijlvol ontwerp

Stijlvol ontwerp

De ronde vormen en nauwkeurige afwerking zorgen ervoor dat de Cannes een prachtige uitstraling heeft. Het cassettesysteem zorgt ervoor dat het doek volledig beschermd is tegen vuil en regenwater. Zo geniet u jarenlang van uw zonwerende doek. Het hoogwaardige aluminium, waarvan de cassette is gemaakt, heeft eveneens een zeer lange levensduur. Kortom: zorgeloos jarenlang genieten van het Cannes zonnescherm van Verano®.

 

Leuk printje, mooi tintje

Op zoek naar een uitgesproken print of een modern effen kleur? De uniek kleurencollectie van Verano® biedt u alle mogelijkheden. De grote verscheidendheid aan kleuren en dessins zijn allemaal even stijvol en van hoogwaardige kwaliteit.

 
Bekijk hier de gehele collectie
Leuk printje, mooi tintje
 
Open en dicht

Open en dicht

Genieten van de buitenlucht is op zichzelf  al een luxe, maar het kan luxer. Het Cannes zonnescherm is namelijk uit te rusten met een tijdklok of weersensor. Het zonnescherm regelt dan automatisch het openen en sluiten, afhankelijk van de weersomstandigheden of tijden die u in heeft gesteld. De elektrische bediening met een wandschakelaar of afstandsbediening zorgt voor extra comfort, maar het Cannes zonnescherm is ook met de hand te bedienen.

 

Spots on

Het geïntegreerde lichtsysteem maakt het Cannes zonnescherm nog éxclusiever! Het speciale verlichtingsprofiel, voorzien van lichtspotjes, kan worden toegevoegd aan de Cannes en zo worden de zomeravonden nog sfeervoller. Verras uw familie en vrienden met deze luxe optie!

Spots on