v 180 Markisolette


 

Markisolette V180

Luxueuze uitstraling

Een markisolette is het elegantere zusje van het uitvalscherm. Doordat het doek niet meteen naar voren uitloopt, lijkt uw raam langer. Dit geeft de gevel van uw huis, appartement of bedrijfspand een luxueus tintje.

Luxueuze uitstraling
 
Beste van twee werelden

Beste van twee werelden

Een markisolette brengt de voordelen van een screen en een uitvalscherm samen. Bovenaan zit het doek verticaal tegen het raam aan, terwijl het onderste deel van het doek schuin uitloopt. Hierdoor is dit type uitvalscherm zeer geschikt voor hoge ramen; de uitval naar voren neemt minder ruimte in.

 

Windbestendig

Een markisolette neemt minder ruimte in. Hierdoor krijgt de wind minder vat op het scherm. Bovendien dringt er aan het bovenste deel helemaal geen zonlicht uw huis binnen, doordat het doek ook aan de zijkanten uw raam bedekt. Kortom: alleen maar voordelen.

Windbestendig
 
Kleur uw markisolette

Kleur uw markisolette

Onderstreep de luxueuze uitstraling van de markisolette en kies een kleur of dessin uit meer dan 180 stoffen. Bij Verano® kunt u de stof zelfs laten bedrukken met een logo, foto of zelf gekozen fantasie-patroon.

 
Bekijk hier de gehele collectie
 

Bedien uw markisolette

Voor ultiem gemak en comfort kiest u voor elektrische bediening. De markisolette opent en sluit dan automatisch met slechts één druk op de knop. Het is uiteraard ook mogelijk de markisolette met de hand te bedienen, via een draaistang, mono of staaldraad.

Bedien uw markisolette