v 150/v 155 Mallorca


Mallorca V150/V155

Semi-cassette scherm

De Mallorca en Mallorca-speciaal zijn compacte semi-cassette schermen. Dit betekent dat er geen vuil of vocht kan binnendringen aan de bovenzijde van het uitvalscherm. Hierdoor gaat het doek extra lang mee. De semi-cassette heeft een stoere vierkante vormgeving. Dit uitvalscherm is optioneel uit te voeren met glijarmen, zodat er een vrije doorloop mogelijk is onder het scherm.

Semi-cassette scherm
 
Zijkap of muursteun

Zijkap of muursteun

Het Mallorca uitvalscherm wordt aan uw gevel bevestigd door middel van zijkappen. Het Mallorca-speciaal uitvalscherm wordt aan uw gevel bevestigd door middel van muursteunen. Hierdoor krijgt deze variant extra stevigheid.

 

Kleur uw Mallorca

Met de kleur van uw uitvalscherm bepaalt u de uitstraling van uw gevel. Verano heeft een eigen kleurencollectie met een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige doeken. Sommige doekkleuren zijn geïnspireerd op de natuur, zoals zandkleuren, taupe, bruin en bosgroen. Houdt u van strak en industrieel, dan zijn er vele grijs- en zwarttinten waar u uit kunt kiezen. Uiteraard zijn er ook felle kleuren, zoals vurig rood, vrolijk geel en zonnig oranje.

 
Bekijk hier de gehele collectie
Kleur uw Mallorca
 
Bedien uw Mallorca

Bedien uw Mallorca

De uitvalschermen van Verano zijn gemakkelijk te bedienen, handmatig of elektrisch. Elektrische bediening zorgt voor extra comfort. Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk. U kunt het uitvalscherm dan openen of sluiten met een wandschakelaar of een afstandsbediening. De motoren die Verano gebruikt zijn dóór en dóór getest en staan garant voor jarenlang onbezorgd gebruikersgemak.